kalvhagen-logotype

GDPR

I slutet av maj träder en ny EU-förordning i kraft, som handlar om hur personuppgifter måste hanteras inom EU. Den heter GDPR (General Data Protection Regulation), inte första gången du ser de bokstäverna efter varandra. GDPR syftar både till att stärka din personliga integritet när du använder digitala tjänster och för att stärka utvecklingen av den digitala marknaden, inte minst för att samma regler nu ska gälla inom hela EU. GDPR gör också att du som kund lättare får insyn i hur företag hanterar information om dig, vilka rättigheter du har, osv.
De största förändringarna drabbar näthandeln och företag som säljer och delar personuppgifter vidare till tredje part, inget vi på kalvhagen Sthlm gör men vi omfattas såklart också av dessa nya regler och därför håller vi på att uppdaterat våra Användarvillkor och Intergritetspolicy, så att de ligger i linje med GDPR. Att hantera dina personuppgifter på bästa och tryggast möjliga sätt är en viktig del i vårt arbete med att bygga förtroende, tillsammans med att hålla hög kvalitet i allt vi gör.

Om du har några frågor angående dina personuppgifter, etc - tveka inte att kontakta oss på
info@kalvhagen-styhlm.se

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter