kalvhagen-logotype

Om oss

Kalvhagen Sthlm är ursprungligen en kickboxningsklubb som startade sin verksamhet i Stockholm 2009 men som därefter har utvecklats till ett fitnesscenter med brett och varierat träningsutbud. Vi erbjuder således traditionell kickboxning men även cirkelträning, rena fyspass och personlig träning. Många av våra medlemmar använder kickboxningen som ett komplement till sin ordinarie träning. Hos oss är alla välkomna, oavsett om du är erfaren kamsportsutövare, elitidrottare eller hobbymotionär. Vår metodik bygger på att alla kör med alla oavsett nivå.

Kalvhagen Sthlm bedriver sin verksamhet i Vasastan på adress Tulegatan 35, se länk via "hitta hit"-knappen nedan.

Namnet Kalvhagen är taget från grundaren och ägaren Marcus Johanssons moderklubb Kalvhagens Box Center i Karlskrona grundad 1996. Kalvhagen i Karlskrona, som startades av Thomas “Totto” Heiderup, är en av de mest framgångsrika kickboxningsklubbarna i Sverige. Totto har, med fem VM-guld och 25  raka SM-guld, vunnit det mesta man kan vinna och är en otroligt stor förebild för många. Marcus tränade i många år för Totto och har själv framgångsrikt tävlat i kickboxning, med bl a guld i nordiska mästerskapen.

"Träning för mig ska vara individanpassad, utmanande, lärorik och rolig. Jag bli galet motiverad när jag lyckas så ett frö hos en person. Att sedan få se den personen bryta tidigare mindre bra mönster och utvecklas åt det håll den vill, det kan inte beskrivas med ord. Att få erbjuda de verktyg som gör att kunden steg för steg, dag för dag går mot sina mål och sin drömfysik. Att kunna se till vad kunden behöver, att använda erfarenhet, kunskap och sunt förnuft - och inte vad den senaste trenden i kvällstidningen säger - blir mer och mer viktigt eftersom vi  hela tiden matas med ständigt nya dietmetoder,  träningsknep och quick fixes."

— Marcus Johansson, grundare och ägare av Kalvhagen Sthlm

FRISKVÅRDSBIDRAG / PERSONALVÅRD

En arbetsgivare kan ge sina anställda möjlighet till  motion och friskvård. Sådana personalvårdsförmåner är under vissa förutsättningar skattefria för anställda. Det innebär att arbetsgivaren inte ska göra skatteavdrag eller betala arbetsgivaravgifter på förmånen. Det kan antingen röra sig om friskvårdsbidrag som anställda själva kan använda till motion eller motionsaktiviteter som arbetsgivaren bestämmer och betalar för. De aktiviteter Kalvhagen erbjuder är sådana att de omfattas av reglerna för personalvårdsförmåner. Se Skatteverkets hemsida för närmare information om hur du eller din arbetsgivare kan utnyttja personalvårdsförmåner hos oss. 
 

STÖD KALVHAGEN STOCKHOLM IF

Utöver de träningsaktiviteter som tillhandahålls hos oss mot betalning bedriver Kalvhagen Stockholm IF ideell idrottsverksamhet i våra lokaler. 

Tycker du att föreningens tävlingsverksamhet och arbete med ungdomar är positivt? Då välkomnar föreningen såväl stora som små bidrag!

Plusgiro 641040-1

Tack för Ditt stöd!
//Kalvhagen Stockholm IF

 

HAR DU FRÅGOR ELLER FUNDERINGAR?

KONTAKTA OSS

     vad säger våra medlemmar?

"Kalvhagen Sthlm har betytt mycket för mig genom åren. Klubben har blivit som Kalvhagen var för mig i Karlskrona, ett andra hem. Jag går inte bara dit för att träna utan även för att socialisera mig och skratta! Med mycket kärlek och engagemang så blir vi den klubb som jag är stolt att kalla min klubb.”

— Petter Ahldén, började träna på Kalvhagen och blev sedermera instruktör. 
 

"Jag har aldrig tränat i hela mitt liv; jag skolkade mig genom gympan i skolan och jag får rysningar när jag ser loggan för en stor gymkedja. Jag avskyr allt vad trappmaskiner och löpband heter och föredrar att jobba på vår gård istället. Därför måste jag vara stark och uthållig. Marcus på Kalvhagen fick tre månader på sig att "träna mig som Madonna" för att motbevisa min tes om att det tar för lång tid att få grymma resultat. Det enda jag fick lova var att göra allt precis som han sa. Så under tre månader fick han mig att maxa min kropp på ett sätt jag aldrig någonsin hade gjort om jag stått där själv på ett trist gym, han förhörde mig om vad jag ätit och vad jag planerade att äta, han stretchade mig, jagade mig i Hagaparken och skrek åt mig när jag försökte mygla mig igenom något, skickade sms med övningar jag skulle göra under helgen. Och tre månader senare såg jag ut som Madonna, och jag hade en kropp som jobbade med mig; istället för emot mig."

— Victoria Egler, VD Rock n' Roll London & The Perfect Brands