kalvhagen-logotype

                      BARNTRÄNING

TERMINSSTART VT2020:
Tisdagen 21/1 startar vi vårterminen.
Nytt för i år är att vi kör 45 minuter per pass. Vi rekommenderar att ni köper handskar och benskydd om ni inte redan har det. Ni kan köpa allt hos oss.

Handskar från 399:- och benskydd från 199:-. Start-kit 500:- (handskar + benskydd). Lägg till 60:- och få klubbens t-shirt.

Kom ihåg att skriva i meddelande ert start-kit och ev storlek på t-shirt
Välkomna!

Barnträningen på Kalvhagen har blivit väldigt populär och det säger vi med stolthet.

Vi startade med ett pass i veckan, vi hade då sju stycken barn som tränade. Terminen därpå dubblade vi antalet barn. Terminen efter dubblade vi till två pass i veckan och vi har nu cirka 30 barn hos oss.

Vår pedagogik är att ha en disciplinerad kampsportsträning där vi värnar om personlig utveckling och där vi pushar barnen till att vilja ta i på ett sätt så att de vill komma tillbaka till nästa pass.

HUR BEDRIVER NI BARNTRÄNINGEN?
Vi startar alltid med uppstäkkning där alla barn för ställa sig ordnat på samma linje. Vi hälsar, följt  av en kort meditation på knä eller skräddarställning för att förbereda sig mentalt för träningspasset.

I åldrarna 6-11 har vi en gemensam uppvärmning som innehåller allt från teknikträning, kullerbyttor till "ninja-kull".

Vid parövningarna delas gruppen in åldersmässigt.

INSTRUKTÖRER:
Vi är tre instruktörer under varje barnpass för att kunna ge personlig feedback till alla barnen under passet.
Vårtermin 2020 är det:
Ottilia Westskytte
Marcus Johansson
Vassi Pispas
Thyra Bowen
Delila "Dello" Ben Zaied
Max

BRA OCH FRAMFÖR ALLT VIKTIGT ATT VETA:
TIDIGAST 15 minuter innan tränigen startar är barnen välkomna till oss. Vi har ett behandlingsrum samt personliga tränare som hyr in sig och jobbar. Tvärr stör det för mycket om barnen kommer in tidigare, varför vi ber er respektera de angivna tiderna. 

Vi vill inte ha några föräldrar i lokalen när träningen bedrivs, sista 10 minuterna kan ni gladligen få komma in, men då vill vi inte bli störda utav mobilsamtal eller prat.

Vattenflaska skall fyllas på INTE passet startar.

En god hygien är väldigt viktigt hos oss. Naglar på händer och fötter SKA vara klippta och utom fara för andra klubbmedlemmar. Händerna (och om det så behövs även fötterna) ska tvättas med tvål och vatten innan vi startar träningen.

Förtäring av dryck/mellanmål görs enbart på sittbänken efter skohyllan, ingen annanstans. Det är föräldrarnas skyldighet att plocka bort skräp, smulor etc.

FOTO/VIDEO:
Vi tar kort och video för att lägga upp på hemsida, sociala medier mm. Om du INTE vill att ditt barns ansikte ska vara med måste du meddela oss det. Då kan vi "sudda" ansiktet eller i bästa fall undgå att barnet är med på bild. Men då måste ni återigen meddela oss skrifligen via info@kalvhagen.com.

TRÄNINGSTIDER: OBS NY TID!!
Tisdagar    16:15 - 17:00
Torsdagar 16:15 - 17:00

TERMINSAVGIFT:
Vi har två terminer per år, vår/höst.
2900:- per temin, i priset inkluderas medlemsavgiften om 250:-
Försäkring via Budo & Kampsportsförbundet ingår i medlemsavgiften. Ett exemplar av klubbens t-shirt ingår vid start, dock enbart första terminen.

Anmäl ditt barn här:
OBS! Anmälan är bindande och säkrad först när betalningen gjorts.
Först till kvarn..