top of page
Bakgrund_1_Skiss.png

KICKBOXNING

Hos oss tränar vi tillsammans, oavsett nivå

Kickboxningspassen hos oss är i samma anda som vi framgångsrikt bedrivit dem sedan Kalvhagen startade år 1996 i Karlskrona. Oavsett tidigare erfarenhet eller mål så är alla välkomna till oss. Vi har alltid nybörjarintagning, oavsett var i terminen vi befinner oss.

Hos oss tränar vi tillsammans, oavsett nivå och det gäller på alla kickboxningspass. Vi tror på att nybörjare utvecklas snabbare och på ett bättre sätt om möjligheten finns att få träna med dem som för tillfället är bättre än en själv.

Vi använder oss av säckar och parövningar där vi kör mot varandra och mot mittsar. Vi sparras på varje pass. En intelligent sparring som är utvecklande, alltså lätt kontakt.
Sparring på varje pass har blivit ett signum för Kalvhagen.

Sedan Thomas "Totto" Heiderup startade Kalvhagens Box Center i Karlskrona har klubben plockat hem många medaljer på nationella så som internationella tävlingar.

Det växte till en klubb som blev en vägvisare för många. Det är något som händer när två personer delar ut kärleksfulla slag och sparkar mot varandra.

Genom den hårda träningen föddes förståelsen för hur kropp och själ fungerar och inte minst fick vi lära oss vikten av att visa respekt för varandra. Klubben blev som en andra familj för många och där på en väldigt liten träningsyta föddes många duktiga fighters. Bland annat ett 70-tal SMGULD-medlajer och 11 Världsmästare

Bruce - bild 2.tiff

Konceptpass

Cirkelträning för alla nivåer, ibland med inslag av kampsport

Bruce - bild 7.tiff

Bag n' Box

Högintensivt pass där vi arbetar framför en sandsäck

Skärmavbild 2020-09-16 kl. 11.06.01.png

Bag n' Ass

Högintensivt pass där vi arbetar framför en sandsäck

Bruce - bild 4.tiff

KampFys

Perfekt för dig som vill ha ett högintensivt pass med slag, sparkar och knän

bottom of page