top of page
Bakgrund_1_Skiss.png

KALVHAGEN STHLM

Hos oss är alla välkomna, oavsett om du är erfaren kamsportsutövare, elitidrottare eller hobbymotionär. 

FRÅN KICKBOXNING TILL CIRKELTRÄNING

Kalvhagen Sthlm är ursprungligen en kickboxningsklubb som startade sin verksamhet i Stockholm 2009 men som därefter har utvecklats till ett fitnesscenter med brett och varierat träningsutbud. Vi erbjuder således traditionell kickboxning men även cirkelträning, rena fyspass och personlig träning. Många av våra medlemmar använder kickboxningen som ett komplement till sin ordinarie träning. Hos oss är alla välkomna, oavsett om du är erfaren kamsportsutövare, elitidrottare eller hobbymotionär. Vår metodik bygger på att alla kör med alla oavsett nivå.

Namnet Kalvhagen är taget från grundaren och ägaren Marcus Johanssons moderklubb Kalvhagens Box Center i Karlskrona grundad 1996. Kalvhagen i Karlskrona, som startades av Thomas “Totto” Heiderup, är en av de mest framgångsrika kickboxningsklubbarna i Sverige. Totto har, med fem VM-guld och 25  raka SM-guld, vunnit det mesta man kan vinna och är en otroligt stor förebild för många runt hela världen. Marcus har själv blivit skolad utav Totto och har själv framgångsrikt tävlat i kickboxning, med bl a guld i nordiska mästerskapen.

Vårt Team Kalvhagen består utav handplockade instruktörer som väntar på att få hjälpa dig med din träning.

Kalvhagen_Web_1.jpg
Contact
Bruce - bild 1.tiff

”TRÄNING SKA VARA INDIVIDANPASSAD, UTMANANDE, LÄRORIK OCH ROLIG”

Jag blir galet motiverad när jag lyckas så ett frö hos en person. Att sedan få se den personen bryta tidigare mindre bra mönster och utvecklas åt det håll den vill, det kan inte beskrivas med ord. Att få erbjuda de verktyg som gör att kunden steg för steg, dag för dag, går mot sina mål och sin drömfysik. Att kunna se till vad kunden behöver, att använda erfarenhet, kunskap och sunt förnuft – och inte vad den senaste trenden i kvällstidningen säger – blir mer och mer viktigt eftersom vi  hela tiden matas med ständigt nya dietmetoder,  träningsknep och quick fixes.

 

Marcus Johansson
grundare och ägare av Kalvhagen Sthlm

bottom of page